Je kunt geld terugboeken door in de BUX app naar je portfolio overzicht te gaan, vervolgens naar het tabblad “Cash” te gaan en te klikken op “Terugboeken”. We maken alleen maar geld over naar een plek waarvan het geld ook is gestort, dus:

• Als je geld hebt gestort via iDeal dan boeken we het geld terug naar de rekening waarmee is gestort. Zorg ervoor dat deze rekening op jouw naam staat, want anders krijgen we een foutmelding bij de terugboeking
  • Als je geld hebt gestort via een creditcard, dan zal het geld worden teruggeboekt op deze creditcard

Mocht je hier verder nog vragen over hebben, laat het ons dan weten door een e-mail te sturen naar BUX Support.