Als je jouw wachtwoord bent vergeten, dan kun je gemakkelijk je wachtwoord herstellen door in het inlog-scherm op de “Wachtwoord vergeten” knop te klikken.

Om in het startscherm te komen zul je de app moeten verwijderen en opnieuw installeren. Als je de app start, zie je onderaan in het beginscherm 'Ik heb al een account - Login'. Voer hier je e-mailadres in en klik vervolgens op 'Wachtwoord vergeten' als je dit niet meer weet. Wij zullen dan een reset link sturen voor je wachtwoord naar het door jou ingevulde e-mailadres zodat je een nieuw wachtwoord kan aanmaken.

Zorg ervoor dat je e-mailadres al gekoppeld is aan een bestaand BUX-account!