Wanneer je geld probeert te storten op je BUX account en je hebt je betaling bevestigd, dan maken wij een verbinding met onze server. Door drukte kan dit soms iets langer duren dan normaal. Het lijkt dan alsof de storting is vastgelopen terwijl dat meestal niet zo is.

Als je een storting hebt gedaan en het lijkt erop dat deze is vastgelopen, wacht dan 5 minuten en start de app opnieuw op. Als je de storting dan nog steeds niet kunt zien in je portfolio overzicht, laat het ons dan weten door een e-mail te sturen naar BUX Support.