Met BUX kun je een Auto-Close order instellen zodat een investering automatisch gesloten wordt als deze een bepaald limiet bereikt. Op deze manier kun je je investeringen toch regelen zonder dat je iedere seconde van de dag je investeringen in de gaten hoeft te houden.

Je kunt een limiet per investering in de app instellen als je naar je investeringen in je portfolio overzicht gaat (het groene scherm). Deze limiet kan zowel positief (dit heet een Take Profit order), of negatief (dit heet een Stop Loss order) zijn.

Het moment dat de limiet is bereikt, zal de investering gesloten worden en zal de waarde van de investering worden toegevoegd aan je portfolio. Hou er wel rekening mee dat ondanks dat de meeste Auto-Close orders worden uitgevoerd op de vooraf ingestelde limiet, het niet altijd gegarandeerd op die waarde wordt uitgevoerd.

Belangrijk: een Auto-close kan niet worden gewijzigd of ingesteld tussen vrijdagavond 23:15 en zondagavond 23:05.