Bij BUX kunnen er 3 soorten fees in rekening worden gebracht:

Opening Fee : Deze fee moet je betalen voor het openen van een trade en is een percentage van de grootte van de investering die je wilt doen, met een minimum van €0,25.

Closing Fee:  Deze fee wordt in rekening gebracht bij het sluiten van een trade en is een percentage van de totale trade grootte.

Financing Fee: Deze fee wordt in rekening gebracht als je een multiplier gebruikt en deze in de nacht aanhoudt. Meer informatie over de financing fee vind je hier.

Om het complete overzicht te zien, klik HIER.

Indien je hier nog vragen over hebt, stuur ons dan een mailtje: support@getbux.com

Let op!

Vanaf 3 februari 2019 voeren wij veranderingen door met betrekking tot onze financing fee. Vanaf deze dag zal er op alle posities die zonder multiplier geopend worden geen financing fee meer van toepassing zijn. Dit is van toepassing op alle producten in de BUX app. Ook posities in cryptocurrencies (zoals Bitcoin, Ethereum of Ripple) zullen niet langer onderwerp zijn van een financing fee indien hierop geen multiplier van toepassing is. Wij vinden dit eerlijker voor de gebruikers die cryptocurrencies ook op de lange termijn willen handelen. Om dit mogelijk te maken moeten we overigens de financing fee op posities met een multiplier iets verhogen. We zullen deze financing fee vanaf nu berekenen op basis van de volledige waarde van de trade, en niet alleen het bedrag waarmee het verhoogd is vanwege de multiplier. Dit is wederom van toepassing op alle producten in de BUX app.